Bahar Kapıda - Aydın/Germencik | 12 Haziran 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Aydın Germencik’ten evlere konuk olacak.     

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran Bahar Kapıda, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta incirin anavatanı Aydın Germencik’ten izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi Germencik’te ilk olarak yörük çadırına gitti. Kıl çadır olarak adlandırılan çadırda yörük kültürüne dair bilgi alan Gelir, yörüklerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Aydınlı gelinlerle buluştu. Kalem gibi yaprak sarması yapan gelinlerden bu işin püf noktasını öğrenmeye çalışan Gelir, sohbetiyle etrafındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak köyde olup biten her şeyi çocuklardan öğrenen köy muhtarını ziyaret etti. Köy muhtarıyla mutlu evliliğin sırlarını dinleyen Bahar Gelir, muhtar ve eşinin hikayesini dinledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet