Bahar Kapıda - Karacaören | 29 Mayıs 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta bereketli topraklarıyla Afyonkarahisar’ın önemli tarım bölgelerinden Şuhut’tan evlere konuk olacak.    

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran Bahar Kapıda, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Afyonkarahisar’ın vişnesi ve patatesiyle meşhur ilçesi Şuhut’tan renkli görüntülerle evlere konuk olacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Şuhut’un meşhur vişne bahçelerini dolaştı. Çiçeklerle bezeli vişne bahçelerini gezen Gelir, vişneler olduğu zaman da gelmenin sözünü aldı. Bahar Kapıda ekibi Karacaören kasabasında düğün olduğunu öğrenince hazırlanıp düğüne gitti. Karacaören düğünlerinin tüm geleneklerine eşlik eden Gelir, kolları sıvayıp düğün hazırlıklarına yardım etti.

Bahar Kapıda ekibi son olarak öldüğü zaman hasta çocuğuna bakacak kimsenin olmamasından endişelenen anneyle duygusal anlar yaşadı. Hayatı zorluklarla geçen acılı annenin anlattıkları karşısında kendini tutmakta zorlanan Gelir, gözü yaşlı anneyi teselli etmeye çalıştı.

Anadolu’nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet