Bahar Kapıda - Hatay/Arsuz | 22 Mayıs 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Hatay’ın tarım bölgesi Arsuz’dan evlere konuk olacak. 

 İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran Bahar Kapıda, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta benzersiz doğası, verimli topraklarıyla Hatay Arsuz’dan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi Arsuz’da ilk olarak kayıkla denize açıldı. Akdeniz’in maviliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştiren Gelir, izleyicileri için benzersiz kareler derledi. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı Arsuz’un kayısı bahçeleri oldu. Hataylılara Malatya kayısısının daha iyi olduğunu söyleyen Gelir, bahçe sahibiyle eğlenceli bir sohbete imza attı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Amanos Dağları'nın zirvesinde bulunan ve kaya gazı sızıntısı nedeniyle yüzyıllardır yanan taşları görmeye gitti. Bölge rehberinden bu ilginç doğa olayına dair bilgi alan Gelir, gözlerine inanamadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet