Bahar Kapıda - Kahramanmaraş | 17 Nisan 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Kahramanmaraş’tan ilginç görüntülerle evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta şanlı tarihi, zengin mutfağıyla Kahramanmaraş’tan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir ilk olarak Kahramanmaraş’ta iskeleci Hatice olarak bilinen Hatice Hanım’ın yanına gitti. İnşaat yapmak isteyenlere iskele kiralayan Hatice Hanım’ın ilginç yaşam öyküsünü dinleyen Gelir, duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Kahramanmaraş’ın meşhur bakırcılar çarşısına gitti. İlerleyen yaşına rağmen çalışmak zorunda kalan amcayı gören Gelir, amcanın hikayesini dinleyince gözyaşlarına engel olamadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak üç çocuğuna bakmak için taksicilik yapan kadın şoförle karşılaştı. Hayatın zorluklarıyla mücadele ederken kendisine yeni bir ekmek kapısı arayan kadının taksicilik serüvenini dinleyen Gelir, seslendirdiği türkülerle taksici kadına destek oldu.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet