Bahar Kapıda - Çanakkale/Bayramiç | 10 Nisan 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta şanlı zaferleriyle tarihi adını yazdıran Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinden evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta benzersiz doğası, sıcacık insanlarıyla Çanakkale Bayramiç’ten izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir ilk olarak Bayramiç sokaklarını gezerken karşılaştığı kadın deve çobanıyla keyifli bir muhabbete daldı. Kendisinin hobi olarak deve beslediğini söyleyen çoban, Bahar Gelir’in ilginç soruları karşısında gülme krizi geçirdi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Çanakkaleli kadın fayans ustalarının methini duyunca soluğu onların yanında aldı. ‘Yuvayı dişi kuş yapar.’ diyerek bu işe girişen kadınların erkeklere taş çıkaran çalışmalarını gören Gelir, onlara yardım etti.

Bahar Kapıda ekibi son olarak sepetçilik yaparak geçimini sağlayan bir çiftle buluştu. Bir yandan sepet ören bir yandan da birbirlerine laf atan çiftin tatlı atışmalarına eşlik eden Gelir, kahkaha dolu anlar yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet