Bahar Kapıda - Milas | 3 Nisan 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta eşsiz doğal güzellikleriyle Muğla’nın Milas ilçesinden evlere konuk olacak.    

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Bafa Gölü’yle, yemyeşil ormanlarıyla, onlarca türe ev sahipliği yapan doğal yaşam alanlarıyla Muğla’nın Milas ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Bafa Gölü’ne gitti. Bafa Gölü’nü mesken tutan flamingoları gören Bahar Gelir, çok heyecanlandı. Bahar Gelir daha sonra Milas pazarına gitti. Rengarenk takıları gören Gelir, cıvıl cıvıl aksesuarları yapan teyzelerin arasında rekabet çıkartarak eğlenceli anlar yaşadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Bafa Gölü’nde tekne turuna çıktı. Teknede keyifli anlar yaşayan Gelir, Milaslı balıkçılarla balık tutma yarışına girdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet