Bahar Kapıda - Mardin | 27 Mart 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta benzersiz mimarisiyle görenleri kendisine hayran bırakan Mardin’den evlere konuk olacak.   

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Türkiye’nin önemli turistik merkezlerinden biri olan Mardin’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Gelir, Mardin’de ilk olarak ata bindi. Rengarenk iplerle süslenen atın üstünde heyecanlı anlar yaşayan Gelir, yanındaki atın şaha kalktığını görünce çok korktu. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı Mardin lezzetleriyle bezeli bir sofra oldu. Bir yandan Mardin’in yöresel lezzetlerini tadan Gelir bir yandan da Mardin türkülerine eşlik etti.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Mardin çarşılarını gezdi. Çarşıda ilerlemiş yaşına rağmen bakır kalaylayan amcayı gören Gelir, soluğu onun yanında aldı. Bakır kalaylarken çıkan dumandan etkilenen Gelir, amcanın bu işi nasıl yaptığına dair bir sohbet gerçekleştirdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet