Bahar Kapıda - Zonguldak / Çaycuma | 20 Mart 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Zonguldak Çaycuma’dan renkli kareleri izleyiciyle buluşturacak.  

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Zonguldak Çaycuma sokaklarını arşınlayacak. Bahar Kapıda ekibi Çaycuma’da ilk olarak manda çiftliğine gitti. Çaycumalı Aynur Hanım’ın kurduğu çiftlikte üretim bandını inceleyen Bahar Gelir, kadın girişimcinin başarı hikayesini ilk ağızdan dinledi. Bıçakla kesilen manda yoğurdunun tadına bakan Gelir, yoğurdun lezzeti karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bahar Gelir daha sonra Çaycuma sokaklarını gezdi. Yolda yürürken Hafize teyzeyle karşılaşan Gelir, kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştirdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak kışın sıcak yazın serin tutan el dokuması pelemet bezi atölyesini ziyaret etti. Bezi işleyen kadınlarla sohbet eden Gelir, yapılan el işlerine hayran kaldı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet