Bahar Kapıda - Iğdır | 6 Mart 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Iğdır’dan evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Iğdır sokaklarını arşınlayacak. Bahar Gelir ilk olarak Iğdırlı kadınlarla tandır başında buluştu. Iğdır’ın lezzetli lavaşının tadına bakan Gelir, kadınlarla birlikte keyifli bir sohbete imza attı. Bahar Gelir daha sonra Iğdırlı fenomen Çoban Erdal ile koyun pazarlığı yaptı. Bahar Gelir’in ısrarına dayanamayan Çoban Erdal, sürüsünü ona devretti. Bir anda yüzlerce koyunla baş başa kalan Gelir’in şaşkın halleri Çoban Erdal’ı gülmekten kırdı geçirdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Ahıskalıların Iğdırlılara miras bıraktığı Karabağ kilimlerinin dokunduğu atölyeye gitti. Birbirinden eşsiz motiflerin dokunduğu kilimlerin geçmişini öğrenen Gelir, altı yaşındaki minik Zana’nın kilim dokuduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet