Bahar Kapıda - Kars | 20 Şubat 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta binlerce yıllık tarihiyle Kars’tan evlere konuk olacak.    

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta tarihi dokusuyla Türkiye’nin önemli değerlerinden biri olan Kars’tan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak kış turizminin yeni gözdesi Çıldır Gölü’ne gitti. Donmuş gölde kızak keyfi yapan Bahar Gelir, Eskimo yöntemiyle balık tuttu. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Kars’ın gülen yüzü Bay Kahkaha ile tanıştı. Cenazede bile kahkaha atan Bay Kahkaha’yla sohbet eden Bahar Gelir gülme krizine girdi.  

Bahar Gelir son olarak buz gibi havada çatılarda oluşan sarkıtları kıran itfaiye görevlileriyle sohbet etti. Soğuk hava şartlarının günlük hayatı zorlaştırmasından yakınan itfaiye görevlileri işlerinin zorluğunu Bahar Gelir’e anlattı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet