Bahar Kapıda - Ağrı | 13 Şubat 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Ağrı’daki serüvenine kaldığı yerden devam edecek.   

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Ağrı’dan renkli karelerle evlere konuk olacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’na çıktı. Burada kayak hocalarından ders alan Bahar Gelir, pistte keyifli anlar yaşadı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra elli sekiz yıldır sevdiği kadına kavuşamamanın acısını çeken Memiş Amca ile karşılaştı. Amcanın hüzünlü hikayesini dinleyen Bahar Gelir, gözyaşlarına boğuldu.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Taşlıçay deresine gitti. Ağrı’nın soğuk havasında derenin donduğunu gören Gelir büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR 1
  • Cansu 17.02.2022 03:57
    Ağrı mıza hoşgeldiniz sefa getirdiniz bahar hanım Canım ağrı memleketimm
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet