Bahar Kapıda - Ağrı | 6 Şubat 2022

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Ağrı Diyadin’den evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Diyadin’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Gelir ilk olarak Diyadin’in karlı yollarında unutulmaz bir serüven yaşadı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Diyadinli kadınlarla birlikte ekmek yaptı. Ekmek yapan hanımların hayat hikayelerini dinleyen Bahar Gelir gözyaşlarına boğuldu. Evliya Çelebi’nin seyahatnamesinde yer alan Kudret Köprüsü’nü görmek isteyen Gelir bölge rehberiyle köprüyü gezdi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Ağrı sıra gecesine katıldı. Söylediği türkülerle kulakların pasını silen Gelir, keyif dolu anlar yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet