Bahar Kapıda - Adıyaman / Besni | 5 Aralık 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Adıyaman Besni’den evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Güneydoğu Anadolu’nun en mistik şehirlerinden Adıyaman’ın Besni ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi Besni’de ilk olarak el emeği ürünlerini fuara götüren kadınlarla karşılaştı. Eşyaları kamyona yüklemeye yardım eden Bahar Gelir, etrafındaki gençlere demediğini bırakmadı. Besni’den bayram taplamasını yemeden dönmek istemeyen Bahar Gelir, köylü kadınlarla birlikte oklavayı eline alıp hamurun başına geçti. Taplamanın tüm püf noktalarını öğrenen Gelir, sohbetiyle köylüleri gülmekten kırdı geçirdi.

Besni sokaklarında dolaşan Bahar Gelir iki yaşlı teyzeyi görünce soluğu onların yanında aldı. Bir türlü evlenemediğini söyleyen Bahar Gelir, doksan yaşındaki Zeynep teyzeye dert yandı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet