Bahar Kapıda - Bartın | 28 Kasım 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta yemyeşil doğasıyla Bartın’dan izleyici karşısına çıkıyor.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Bartın’dan renkli görüntülerle evlere konuk oluyor. Bahar Gelir Bartın’da ilk olarak ormanda odun toplayan köylülerle karşılaştı. Gelir, köylülere hem yardım etti hem de sofralarına konuk oldu. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı kara lahana tarlası oldu. Kara lahana toplayan Bahar Gelir bölgenin geleneklerini köylülerden dinledi.

Bartın sokaklarında dolaşan Bahar Kapıda ekibi eşeğiyle yoldan geçen bir amcayı durdurdu. Amcayla sohbet eden Bahar Gelir, eşeğin kendisine sarılmak istediğini görünce büyük bir şok yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet