Bahar Kapıda - Rize | 21 Kasım 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Rize’deki gezisine kaldığı yerden devam etti.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Karadeniz’in incisi Rize’deki serüvenini sürdürüyor. Bahar Kapıda ekibi Rize’de ilk olarak bir çay ocağına gitti. Evde eşinin demlediği çayı içmeyip soluğu kendi açtığı çay ocağında alan Rizeli işletmecinin hikayesi herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Bahar Gelir’in bir sonraki durağı bir değirmen oldu. Kemençe eşliğinde mısır öğütmeye yardım eden Bahar Gelir, köylülerle keyifli bir sohbete imza attı. Mısır unu öğütmüşken Rize’nin meşhur muhlamasını da yemek isteyen Gelir, Trabzon ve Rize muhlamalarını karşılaştırınca ortalık karıştı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak muhteşem manzarasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Fırtına Deresi etrafında bir tura çıktı. Dere üstünde zipline yapıldığını gören Bahar Gelir bu fırsatı değerlendirerek heyecan dolu anlar yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet