Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - 20 Kasım 2021

SİLİFKE’DE DALINDAN MEYVELERLE SAĞLIK KÜRLERİ

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Mersin’in Silifke ilçesinden ekrana geldi.

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu Mersin Silifke’den izleyici karşısına çıktı. Dr. Kunak Silifke’de ilk olarak meşhur muz bahçelerine gitti. Dalından muz yemenin tadını çıkaran Kunak, muzun kalp ve beyin sağlığına olan etkilerini izleyicisi için anlattı. Dr. Feridun Kunak daha sonra yaşlı bir teyzeyle sırt ağrılarına iyi gelecek egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize sağlık ekibinin bir sonraki durağı yöresel ürünlerin satıldığı pazar oldu. Pazarda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Kunak, ayva görünce ayvanın şeker hastalığı üzerindeki etkisinden bahsetti.


Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibinin son durağı ise limon bahçesi oldu. Dalından topladığı limonlarla sağlıklı bir kür hazırlayan Kunak, şifa kaynağı limonun Türk mutfağındaki yerine de değindi. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de… 






YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet