Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık - Balıkesir | 13 Kasım 2021

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu bölüm Balıkesir’den izleyici karşısına çıktı.

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta kaplıcalarıyla şifa kaynağı olan Balıkesir’den evlere konuk oldu. Dr. Kunak Balıkesir’de ilk olarak doğal sabun atölyesine gitti. Kadınların hazırladıkları doğal sabunları inceleyen Kunak, sabun yapmanın püf noktalarını öğrendi. Dr. Feridun Kunak daha sonra seksen dört yaşına rağmen esnekliği ve aktifliğiyle gençlere taş çıkaran amcayı ziyaret etti. Amcayı muayene eden Kunak, sağlıklı ve dinç bir yaşlılık için yapılması gerekenler programda anlattı.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak Balıkesir’şn meşhur kaplıcalarına gitti. Kaplıca suyunun faydalarıı anlatan Kunak, kşmlerin kaplıcaya giremeyeceğine de değindi. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de… 




YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet