Bahar Kapıda - Şanlıurfa | 7 Kasım 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu bölüm peygamberler şehri Şanlıurfa’dan renkli görüntülerle evlere konuk oldu.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta birbirinden lezzetli yemekleri, köklü tarihiyle Şanlıurfa’dan izleyici karşısına çıkacak. Bahar Gelir Urfa’da ilk olarak yolda gördüğü bir şerbetçi amcayı ziyaret etti. İlerlemiş yaşına rağmen dinçliğini koruyan amcayla sohbet eden Gelir, amcanın hazırladığı şerbetin tadına baktı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra soluğu Şanlıurfa’nın meşhur ciğercilerinin yanında aldı. Urfalıların, sabahın erken saatlerinde ciğer yediğini duyan Gelir, Urfa ciğerinin diğerlerinden farkını öğrendi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Urfa’nın meşhur tiridini yemeye gitti. Şanlıurfa’nın zengin mutfağında yapılan lezzetli yemeklerin sırrını öğrenmek isteyen Bahar Gelir, tirit ustasıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet