Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık - Antalya | 6 Kasım 2021

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Akdeniz’in incisi Antalya’dan evlere konuk oldu. 

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta muhteşem doğasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Antalya’dan izleyici karşısına çıkacak. Kunak Antalya’da ilk olarak bir tarak ustasını ziyaret etti. Şimşir tarak yapan usta tarağın özelliklerini Feridun Kunak’a anlattı. Evlerinize Sağlık ekibi daha sonra ejder meyvesi bahçesine gitti. Son yıllarda Türkiye’de üretimi artan meyvenin faydalarını anlatan Kunak, ejder meyvesi sirkesi yaptı.

Dr. Feridun Kunak son olarak yaşlı bir çiftin evine konuk oldu. Ayaklarında sorun yaşayan amcaya sağlıklı bilgiler anlatan Kunak, daha sağlıklı bir yaşam için çok özel egzersizler gösterdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de… 



YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet