Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık - Denizli | 30 Ekim 2021

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu bölüm doğal güzellikleriyle Denizli’den evlere konuk oldu. 

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta travertenleriyle her yıl binlerce turisti ağırlayan Denizli’den izleyici karşısına çıktı. Dr. Feridun Kunak Denizli’de ilk olarak diz ağrısı yaşayan bir teyzeyi ziyaret etti. Adaçayıyla özel bir karışım hazırlayan Kunak, yaptığı karışımı teyzenin dizine uyguladı. Dr. Feridun Kunak daha sonra bel ağrısından mustarip olan bir hastaya ağrılarını dindirecek egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi. Feridun Kunak’ın bir sonraki durağı ayva bahçesi oldu. Ayvanın vücuda etkilerini anlatan Kunak, ayva ile yapılacak tarifleri köylülerle paylaştı. 

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak adaçayı tarlasına gitti. Kadınların adaçayı ekimine yardım eden Kunak, ekim yaparken vücuda zarar vermemenin yollarını anlattı. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet