Bahar Kapıda - Denizli | 24 Ekim 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu bölüm horozuyla meşhur Denizli’den evlere konuk oldu.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta Denizli’den renkli görüntülerle izleyici karşısına çıktı. Bahar Gelir Denizli’de ilk olarak domates tarlasına gitti. Kadınlarla birlikte yılın son domateslerini toplayan Bahar Gelir, onlardan sağlıklı yaşama dair tüyolar aldı. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı Denizli’nin meşhur Acı Göl’ü oldu. Su beklerken kuru toprakla karşılaşan Bahar Gelir büyük bir şok yaşadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak ilerleyen yaşına rağmen halı dokuyan Ziynet teyzeyi ziyaret etti. Çocuklarının kendisini ziyaret etmediğini ve bir başına kaldığını söyleyen Ziynet teyzenin hikayesini dinleyen Bahar Gelir gözyaşlarına hakim olamadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet