Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - 23 Ekim 2021

YOZGAT’TA SAĞLIKLI BİR SERÜVEN

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Yozgat’tan izleyici karşısına çıkacak.

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Yozgat’tan evlere konuk olacak. Dr. Feridun Kunak Yozgat’ta ilk olarak köylü kadınlarla bir araya geldi. Sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayan Feridun Kunak, fazla yağlanmanın iç organlara verdiği zararları anlattı. Dr. Feridun Kunak daha sonra fiziksel engeli olan bir genci evinde ziyaret etti. Ayaklarını hareket ettirmeyen gence kolaylıkla yapabileceği egzersizleri gösteren Kunak, moral desteğinin önemine de değindi.

Dr. Feridun Kunak son olarak Yozgat’ta soğan tarlasını gezdi. Doğal antibiyotik olarak bilinen soğanın faydalarını anlatan Feridun Kunak, çiftçilerin yorgunluklarını giderecek egzersizleri onlarla birlikte yaptı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…








YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet