Bahar Kapıda - Isparta/Keçiborlu | 10 Ekim 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta  güller diyarı Isparta’dan renkli görüntülerle evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta gül bahçeleriyle, sımsıcak insanlarıyla ve köklü tarihiyle meşhur Isparta’dan izleyici karşısına çıkacak.  Bahar Kapıda ekibi Isparta’da ilk olarak arıcılıkla ilgilenen bir amcanın yanına gitti. Bahar Gelir’i elinde darbukasıyla karşılayan amca, arıcılıkla ilgili soruları yanıtladıktan sonra ekibe müzik şöleni yaşattı. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı yüzlerce çeşit böceğin sergilendiği böcek müzesi oldu. 2005 yılında Uluslararası Böcek ve Akar Koleksiyonları listesine Türkiye’den giren ikinci  böcek müzesini gezen Bahar Gelir, ilginç görüntüler derledi.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Isparta’nın meşhur gül bahçelerini gezdi. Gülün reçelinden parfümüne birçok çeşidini yerinde inceleyen Bahar Gelir, güllü börek yapıldığını görünce büyük bir şok yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet