Bahar Kapıda - Anamur-2 | 26 Eylül 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta  Akdeniz’in benzersiz iklimini yaşayan Mersin Anamur’dan evlere konuk olacak.  

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Gelir, bu hafta Türkiye’nin açık sebze meyve hali olarak adlandırılan Mersin Anamur’dan renkli  görüntülerle izleyici karşısına çıkacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak çilek serasına gitti. Çileğin tohumdan sofraya olan yolculuğunu dinleyen Bahar Gelir, köylülere yardım etti. Bahar Gelir daha yolunun üstünde lavanta bahçesi olduğunu görünce soluğu orada aldı. Lavantanın eşsiz güzelliği ve kokusuyla mest olan Gelir, keyifli sohbetlere imza attı.

Bahar Gelir son olarak Fransa’dan gelip Anamur’a yerleşen bir teyzeyle sohbet etti. Tüm hayatını değiştiren teyzenin hayata dair anlattıklarını dinleyen Gelir, duygu dolu anlar yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet