Bahar Kapıda - Rize | 19 Eylül 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta  Karadeniz’in incisi Rize’den evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Gelir, bu hafta yemyeşil ormanları, çay tarlaları ve muhteşem havasıyla Rize’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Gelir Rize’de ilk olarak çay bahçesine gitti. Yöresel kıyafetleri içinde çay toplayan Bahar Gelir, çayın tarladan sofraya olan yolculuğunu köylülerden dinledi. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Rize Ardeşen’de atmaca yetiştiren köylüleri ziyaret etti. Atmaca yetiştirmenin püf noktalarını öğrenen Bahar Gelir, atmacanın koluna konmasıyla heyecan dolu anlar yaşadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Rize’nin yaylalarına çıktı. Muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan yaylaları  gezen Bahar Gelir izleyicileri için benzersiz görüntüler derledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR 1
  • Ferruha Kübra AKÇAY 23.09.2021 01:02
    06.20 ile 06.50 arasındaki Çay Bahçelerine girerken ki fon müziğinin adını öğrenebilir miyim? Pazar günü izledik programınızı çok beğendik. Hem samimi hem eğlenceli bir program. Kanal 7 ailemizin düzeyli samimi içten kanalı...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet