Bahar Kapıda - Isparta/Şarkikaraağaç | 1 Ağustos 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasatından pazarına Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta gül diyarı Isparta’dan renkli görüntülerle evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Gelir, bu hafta muhteşem gölleri, benzersiz gül bahçeleriyle Isparta’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Gelir ve ekibi ilk olarak Beyşehir Gölü’ne gitti. Kayıkla göle açılan Bahar Gelir, gölde oğlunu kaybeden ve bu yüzden yıllarca gölün yanına bile yaklaşmayan Şükran teyzenin öyküsünü dinleyince gözyaşlarına engel olamadı. Bahar Kapıda ekibi daha sonra Isparta’nın köylerini dolaştı. Yolda yürürken yorulduğunu fark eden Bahar Gelir, köylülerin kullandığı tak takı görünce hemen önlerini kesti. Hayatında ilk kez tak taka binen Bahar Gelir’in şaşkın hali, köylüleri gülmekten kırdı geçirdi.  

Bahar Kapıda ekibi son olarak hakiki bir köy kahvaltısı sofrasına oturdu. Köylü kadınların yaşam öykülerini dinleyen Bahar Gelir, eşini kaybeden Ayşe teyzenin öğütleri karşısında duygusal anlar yaşadı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 12:00’de Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet