Bahar Kapıda - Mersin | 11 Temmuz 2021

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasatından pazarına, vakitli vakitsiz Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Mersin’in köylerinden keyifli görüntülerle evlere konuk olacak.

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Yaşadığı bölgenin havasından suyuna, yemeğinden kıyafetine, kültüründen duygusuna merak edip her şeyi soran Bahar Gelir, bu hafta izleyicisini Mersin’in köylerine götürecek. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak küçükbaş hayvancılıkla geçinen bir ailenin yanına gitti. Burada keçi sağmaya kalkan Bahar Gelir, ev sahiplerini gülmekten kırdı geçirdi. Bahar Gelir’in bir sonraki durağı kuş üzümü bağı oldu. Mersin’in meşhur kuş üzümlerinin hasadına yetişen Gelir, burada elli yıllık bir aşk hikayesine de tanıklık etti.

Bahar Kapıda ekibi Mersin’in meşhur sıkmasını yerinde tatmak için soluğu Mersinli kadınların yanında aldı. Bir yandan yufka açmaya kalkan Bahar Gelir, diğer yandan da kadınların aşk öykülerini dinledi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 12:00’de Kanal 7 ekranlarında…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet