Cuma Sohbetleri - 25 Haziran 2021

Ekranların sevilen sunucusu Muhsin Bay’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle katıldığı Cuma Sohbetleri doğru bilgiyi izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Necmettin Nursaçan ve Muhsin Bay bu bölüm izleyicilerin akıllarına takılan soruları yanıtladı.

Mübarek Cuma gününün maneviyatı her hafta Cuma Sohbetleri’nde ekrandan izleyiciye ulaştırılıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve başarılı sunucu Muhsin Bay, Cuma Sohbetleri’nde bu bölüm İslamiyet’e uygun bir hayat sürmek için dikkat edilmesi gereken konuları ele aldı. Necmettin Nursaçan ‘Gebe hayvanın kurban edilmesi caiz mi? Cennet ve cehennemin kaç kapısı vardır? Faizden gelen parayla ev kirası vermek caiz mi? İstihareye nasıl yatılır? İstihare namazı kaç rekattır, hangi sureler okunur, nasıl kılınır? Sınavda başarı olmak için okunacak dualar nelerdir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet