Nermin’in Enfes Mutfağı - Ekrem Düzgünoğlu - Yıldız Düzgünoğlu| 14 Haziran 2021

Ekranların sevilen programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, lezzetli yemekler, şık sunumlar izleyiciye aktarılıyor. Birbirinden lezzetli yemek tariflerinin yer aldığı programın bugünkü konukları sanatçı Ekrem Düzgünoğlu ve eşi Yıldız Düzgünoğlu oldu.

Sosyal medyanın sevilen ismi Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı ile ekrandaki yerini alıyor. Birbirinden lezzetli yemekler, hayatın içinden konular, sağlık dolu bilgiler, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün Nermin’in Enfes Mutfağı’yla evlere konuk oluyor. Nermin Gül bugün türkülere kattığı farklı yorumla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Ekrem Düzgünoğlu ve eşi Yıldız Hanım’ı ağırladı. Ekrem Düzgünoğlu sevilen parçalarını canlı yayında hayranları için söyledi. Nermin Gül ise Yıldız Düzgünoğlu ile birbirinden güzel yemek tariflerini izleyicisine aktardı.

Nermin Gül’ün yıllardır sosyal medyada verdiği birbirinden nefis tarifler, gün sofralarının vazgeçilmez ikramlıkları ve muhteşem yemek menüleri Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet