Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 3 Haziran 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular, Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekrana geliyor. Tozkoparan ile Karataş bu bölüm İslamiyet’in yalan söylemeye olan bakışı üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı dini konularda özen gerektiren konuları izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm İslam’da yalan söylemenin hükmü hakkında merak edilenler ekrana taşındı. Mustafa Karataş, ‘Yalan yere yeminin kefareti nedir? Yalanın caiz olduğu yerler var mıdır? Yalancı şahitliğin cezası nedir? Namaz kılmak için işyeri sahibine yalan söylemek günah mıdır? Yalan yere Kur’an’a el basmanın cezası nedir? Eşler hangi durumlarda birbirine yalan söyleyebilir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Nursel Tozkoparan’ın soruları, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:45’te Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet