Dünyayı Geziyorum - İznik | 23 Mayıs 2021

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm İznik'i keşfetti.

#DünyayıGeziyorum #Kocaeli 

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta İznik’teki gezisine kaldığı yerden devam ediyor.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta tarih ve doğanın iç içe olduğu İznik’ten benzersiz görüntülerle evlere konuk olacak. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak tarihi Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Caminin tarihini anlatan Özlem Tunca içerideki mimari eserleri görünce gözlerine inanamadı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra İznik gölüne gitti. Benzersiz plajlara ev sahipliği yapan göl kenarında yürüyüş yapan Özlem Tunca manzaranın tadını çıkardı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak İznik’in meşhur çinilerinin yapımını öğrendi. Rengarenk çinileri gören Özlem Tunca hayranlığını gizleyemedi.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet