Mutfağım ŞahaneÖzlem & Yasin ile - 11 Mayıs 2021

Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane programında bu bölüm İznik'ten birbirinden güzel lezzetlerle ekrana geldi. Programda ev yapımı iskender, kolay bayram baklavası, köyce, ıspanaklı kulak, güllaç ve balık çorbası tariflerine yer verildi.

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile ekranlardaki yerini alıyor. Balıkesir’in höşmerimi, Kayseri’nin mantısı, Trabzon’un muhlaması… Karavanlarıyla Türkiye’yi adım adım gezen Mutfağım Şahane ekibi, yöresel lezzetleri, yöre insanlarının uygulamalı anlatımıyla izleyiciye aktarıyor. Yasin Esirgenç ile Özlem Tunca’nın içten ve samimi sunumu, Türkiye’nin sıcak insanlarının misafirperverliğiyle Mutfağım Şahane’de yeni lezzetlere yelken açılıyor.

Karavanlarıyla yurdun güzel manzaralarını yerinde gören Mutfağım Şahane ekibi lezzetli yemeklerle sofraları, benzersiz görüntülerle de ruhları şenlendiriyor.

Türk mutfağının seçkin yemekleri, Anadolu insanının keyifli sohbetler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla Mutfağım Şahane Pazartesi’den Perşembe’ye 13:40’ta Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet