Cuma Sohbetleri 'Bayram Özel' - 14 Mayıs 2021

Ekranların sevilen sunucusu Muhsin Bay’ın sunduğu, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle katıldığı Cuma Sohbetleri doğru bilgiyi izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Necmettin Nursaçan ve Muhsin Bay bu bölüm Ramazan Bayramı’nın coşkusunu ekrandan izleyiciye ulaştırdı.

Mübarek Cuma gününün maneviyatı her hafta Cuma Sohbetleri’nde ekrandan izleyiciye ulaştırılıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın yorumları ve başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla, Cuma Sohbetleri Ramazan Bayramı’na özel bir programla ekrandaki yerini aldı. Dargınların barıştığı, dostlukların pekiştiği bayram gününe özel sohbetler Cuma Sohbetleri’nde ekrana taşındı. Necmettin Nursaçan, Ramazan Bayramı’nda yapılması gerekenleri anlatırken izleyicilerden gelen soruları da cevapladı.

İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları Cuma Sohbetleri’nde ele alınıyor.

Necmettin Nursaçan’ın sohbeti, ekranların başarılı yüzü Muhsin Bay’ın sunumuyla Cuma Sohbetleri her Cuma 09:30’da Kanal 7’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet