İftar SaatiNecmettin Nursaçan'la - 13 Nisan 2021

On bir ayın sultanı Ramazan geliyor, coşkusu Kanal 7’de ekranlara taşınıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbetleri, Kanal 7’nin başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumuyla İftar Saati, Ramazan ayı boyunca her gün evlere konuk olacak.

Ruhların şifa bulduğu, kalplerin ibadete doyduğu Ramazan ayı her yıl olduğu gibi Kanal 7 ekranlarında büyük bir heyecanla karşılanıyor. Ekranların başarılı ismi Muhsin Bay’ın sunumu, sohbetleriyle gönüllere taht kuran emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımlarıyla İftar Saati, izleyicisinin iftar heyecanına ortak olmaya geliyor. İslamiyet’i doyasıya yaşamak isteyenlerin adresi İftar Saati, virüs sebebiyle kapalı kalınan şu günlerde oldukça özlenen birlik ve beraberliğin önemini, Allah’ın emirlerini, Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in öğütlerini canlı yayında izleyiciye aktaracak. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD salgını sürecinde sevdiklerinden uzak kalarak ibadetlerini gerçekleştirmeye çalışanlara destek olmayı hedefleyen İftar Saati, kalpleri tek noktada buluşturacak.

Ramazan’a özel sohbetler, İslam tarihinden kesitler, dini yaşatan bilgiler ve bu mübarek ayın faziletleri İftar Saati’nde izleyiciye aktarılacak.

Gönüllerin sohbete, ruhların ibadete doyacağı Ramazan ayının tüm maneviyatı İftar Saati’yle Kanal 7 ekranlarında… 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet