Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti - 14 Nisan 2021

Ekranların sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleriyle Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca izleyicisinin ibadet dolu Ramazan yolculuğuna ortak oluyor. Sahur Vakti’nde bu akşam Ramazan ayında hatim indirmenin incelikleri üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.  

Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayının maneviyatı Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Sahur ekranlarının vazgeçilmez programı Sahur Vakti, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Ramazan ayı boyunca izleyicisinin oruç heyecanına eşlik ediyor. Mustafa Karataş bugün Ramazan ayında hatim indirmenin önemi ve inceliklerini ekrana taşıyacak. Karataş ‘Ramazan’da mukabele dinleyerek hatim yapmış olunur mu? Yapılan hatimler için hatim duası etmek şart mıdır? Sesli olarak okunan Kur’an-ı Kerim’i dinlemek zorunlu mudur? Kerahat vaktinde Kur’an okunur mu?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Ramazan ayının huzuru, İslam tarihinde yaşanan önemli olayları, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, çok özel dualar Ramazan boyunca ‘Mustafa Karataş ile Sahur Vakti’nde yer alacak.

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın anlatımlarıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Sahur Vakti Ramazan boyunca her gece 01:45’te Kanal 7’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet