Dünyayı Geziyorum - Fethiye-3 | 11 Nisan 2021

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Dalaman koylarını keşfetti.

#DünyayıGeziyorum #Fethiye 

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini ekrana taşıyacak.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta mavinin her tonunu barındıran Muğla Fethiye’den izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak hayalet şehre gitti. Kayaköy olarak da isimlendiren bölgeyi gezen Özlem Tunca, bölgenin tarihi hakkında bilgi verdi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Kelebekler Vadisi oldu. Vadinin en yüksek noktasına çıkan Özlem Tunca baş döndürücü manzara karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak dağ araçlarıyla safariye çıktı. Eşsiz ormanların arasında dolaşan Özlem Tunca oksijenli ortamın tadını çıkardı.

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum Muğla’nın Fethiye ilçesinden evlere konuk olacak.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta mavinin her tonunu barındıran Muğla Fethiye’den izleyici karşısına çıkacak. Dünyayı Geziyorum ekibi ilk olarak Ölüdeniz’in Kumburnu plajına gitti. Tertemiz sularda yüzen karetta karettaları gören Özlem Tunca şaşkınlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Kelebekler Vadisi oldu. Muhteşem bir manzaraya sahip olan vadiyi gezen Özlem Tunca manzaranın tadını çıkardı. 

Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı Fethiye’nin batık kenti oldu. Zaman içinde rüzgar ve dalgaların aşındırmasıyla sular altında kalan kenti gezen Özlem Tunca bölge rehberinden bilgi edindi.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak at üzerinde safariye çıktı. Yemyeşil ormanların arasında keyifli bir yolculuk gerçekleştiren Dünyayı Geziyorum ekibi keyifli anlara imza attı. 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet