Dünyanın Tadı - Siirt Lezzetleri | 10 Nisan 2021

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu bölüm Siirt lezzetlerini tattı.

#DünyanınTadı #Siirt

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, İstanbul ve çevre illerdeki birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta İstanbul’da lezzetli yemeklerle evlere konuk olacak.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı İstanbul’daki lezzet avını sürdürüyor. Dünyanın Tadı ekibinin bu haftaki durağı Fatih’teki meşhur büryan lokantası oldu. Siirt yemeklerinin yapıldığı lokantada ilk olarak büryan kebabı yapımına eşlik eden Yasin Esirgenç etlerin kuyudan çıkmasını sabırsızlıkla bekledi. Siirtlilerin kışın sıkça tükettiği pırtıge çorbasının tarifi de Dünyanın Tadı’nda yer aldı. Siirt usulü içli köfte ve mumbar dolması tariflerini de alan Yasin Esirgenç, Siirt mutfağının tadını çıkardı.

Soslu yemekler, deniz ürünleri, tatlılar, acılar… Dünya ülkelerinden en farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:00’te ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

***

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, İstanbul ve çevre illerdeki birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta İstanbul’da lezzetli yemeklerle evlere konuk olacak.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta İstanbul’dan muhteşem lezzetlerle ekrandaki yerini alacak. Yasin Esirgenç bu hafta Türkiye’nin dört bir yanını gezerken öğrendiği lezzetleri, izleyicileri için uygulamalı olarak gösteri. Patlıcan kebabı, soğan kebabı, ekmek aşı ve kolay künefe tariflerini yapan Yasin Esirgenç, yemekleri püf noktalarını tüm detaylarıyla anlattı.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet