Dünyayı Geziyorum - Fethiye | 28 Mart 2021

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Dalaman koylarını keşfetti.

#DünyayıGeziyorum #Dalaman 

***

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum Muğla’nın Fethiye ilçesinden evlere konuk olacak.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum Türkiye’nin görülmeye değer bölgelerinden izleyici karşısına çıkıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi bu hafta benzersiz doğasıyla Fethiye’den renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Fethiye’de ilk olarak yüksek bir tepeye çıktı. Fethiye’nin muhteşem manzarasını kuş bakışı izleyen Özlem Tunca gördükleri karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Fethiye’nin önemli tarihi kalıntılarından kral mezarlıkları oldu. Özlem Tunca, benzersiz mermer işçiliğiyle bezeli mezarlığın tarihini izleyicileri için anlattı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak at üzerinde safariye çıktı. Yemyeşil ormanların arasında keyifli bir yolculuk gerçekleştiren Dünyayı Geziyorum ekibi keyifli anlara imza attı.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet