Dünyanın Tadı - İstanbul-2 | 27 Mart 2021

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, İstanbul ve çevre illerdeki birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu bölüm İstanbul'dan evlere konuk oldu.

#DünyanınTadı #İstanbul 

***

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, İstanbul ve çevre illerdeki birbirinden önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta İstanbul’daki lezzet avına kaldığı yerden devam edecek.

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta İstanbul’dan muhteşem lezzetlerle ekrandaki yerini alacak. Dünyanın Tadı ekibi ilk olarak sahil kenarında kaz çorbası yapımına eşlik etti. Özellikle mevsim geçişlerinin sert yaşandığı Mart ayında bağışıklığı güçlendiren bu çorbayı tadan Yasin Esirgenç, ustayla birlikte keyifli bir sohbete de imza attı. Dünyanın Tadı ekibi daha sonra bir fırına konuk oldu. Burada kazmacun yapıldığını öğrenen Yasin Esirgenç, kazmacunun lahmacundan farkını izleyicileri için öğrendi.

Yasin Esirgenç son olarak karavanıyla gezerken öğrendiği ayvalı taraklık yemeğini yaptı.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet