Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 25 Mart 2021

İslamiyet’e dair merak edilen konular, Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan ve Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Tozkoparan ile Karataş bu hafta İslam’da miras paylaşımı üzerine merak edilenleri ele aldı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı dini konularda özen gerektiren konuları izleyicisine aktarmaya devam ediyor. Programda bu hafta büyük tartışmalara neden olabilen miras paylaşımı üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş ‘Mirası Kur’an-ı Kerim’e göre paylaşmazsak günah olur mu? Mirasta evlat ayrımı yapmak kul hakkına girer mi? Üvey kardeşlere miras düşer mi? Mecburiyetten borcunu zamanında ödemeyen kimse günahkar olur mu?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Nursel Tozkoparan’ın soruları, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…



YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet