Dünyayı Geziyorum - Fethiye | 28 Şubat 2021

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm Fethiye'yi keşfetti.

#DünyayıGeziyorum #Fethiye 

**

Milyarlarca insanın oluşturduğu farklı kültürler, farklı yaşamlar  Dünyayı Geziyorum ile meraklılarıyla buluşuyor. Gezmeye görmeye fırsat bulamayanlar için dünyanın dört bir yanını ekrana taşıyan Özlem Tunca ve minik oğlu Yakupcan izleyicilerini dünya turuna çıkarıyor.

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, görenleri etkisi altına alan benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum hız kesmeden izleyicisiyle buluşuyor. Yeni seyahat rotalarıyla izleyicisine tüm dünyayı görme olanağı sunan Dünyayı Geziyorum tarih kokulu sokakları gezip önemli mimari yapıları ziyaret edecek, dağları tepeleri aşıp göz kamaştıran manzaralar derliyor.

Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, seyahat meraklılarını farklı coğrafyaları gezmeye davet ederken, konaklama ve seyahat konusundaki deneyimlerini de izleyicilerle paylaşıyor. Her bölümü ayrı bir eğlence ve deneyim yüklü olan ‘Dünyayı Geziyorum’ herkesin merak ettiği ülkelerin sokaklarını gezgin ruhlu oğlu Yakupcan’la arşınlayıp dünyanın keşfedilmeyi bekleyen cennet köşelerini izleyicisinin beğenisine sunuyor.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet