Masum - 310. Bölüm

Masum’da bugün Gopi ve Kokila sonunda Pari’nin izini bulur. Rada onların planlarını öğrendiğinde Vivan’ı uyarır. Modi ailesi Pari’yi Vivan’ın elinden kurtarabilecek mi? Ekranların sevilen dizisi Masum 26 Ocak Salı günü yayınlanan son bölüm 310. bölümüyle izle7.com'da.

310. Bölüm

Kokila sonunda Gopi’ye inanır ve Pari’nin masum olduğunu, onu Vivan’ın kaçırdığını anlar. Pari’yi bulmak için Vivan’ı takip eden Gopi onun festival alanına gittiğini görür. Kılık değiştiren Modi ailesi kalabalığın içinde Pari ve Vivan’ı arar. Gopi’nin bulduğu fikir sayesinde Cigar ve diğerlerinin kendisini kurtarmaya geldiğini anlayan Pari onlara gizlice not bırakır. Kokila notu bulduğunda herkesi harekete geçirir. Gizli gizli onları dinleyen Rada ise Vivan’ı uyarır. Modi ailesi Pari’yi kurtarabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum dizisi yeni bölümleriyle her gün 15:30’da Kanal 7 ekranlarında.

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel
YORUMLAR 1
  • Nevin Konuk 25.01.2021 22:28
    Yıllardır Hint dizilerinin TİRYAKİSİ OLDUM. Zamanında bitenlerin tadı damağımızda kalıyor FAKAATT uzatmalar çok rahatsız edici. Örneğin KÖRDÜĞÜM harika idi. Sonra kötü adamlar girdi ve iyi insanlar aptal olarak gösterildi ve cezalar aldı. MASUM dizisi de öyle RADA : her yaşta akıllı kişilerin yaşadığı evdeki herkesi parmağında oynattı. Çok kötü örnek. İyi insanlar ya ölüyor ya da ceza evlerinde uzun zaman ömür tüketiyorlar.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet