Necmettin Nursaçan'la Sohbetler - 14 Kasım 2020

Nursaçan’la Sohbetler, İslamiyet’i doğru bir biçimde yaşamak için izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Nursaçan’la Sohbetler’de bu bölüm Allah’ın verdiği nimetlere şükretmenin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. 

Cumartesi sabahları Nursaçan’la Sohbetler ile taçlanıyor. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yorumları, başarılı sunucu Muhsin Bay’ın sunumuyla ekrana gelen Nursaçan’la Sohbetler’de bu bölüm Allah’ın kullarına bahşettiği nimetler karşısında şükretmenin önemi hakkında merak edilenler ele alındı. Necmettin Nursaçan ‘Allah’ın bize ihsan ettiği nimetler için okumamız gereken dualar hangileridir? Yemeğe başlamadan önce ve yemekten sonra, nimetlerin şükrü için nasıl dua etmeliyiz?  Allah’a karşı hamd ve şükrümüzü ifade etmek için kılınan bir namaz var mıdır?  Hz. Muhammed şükür namazı kılmış mıdır? Hz. Muhammed hangi dualarla Allah’a şükretmiştir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Necmettin Nursaçan ayrıca sosyal medya üzerinden izleyicilerin yönelttiği dini soruları Kur’an-ı Kerim ışığında cevapladı.

‘Nursaçan’la Sohbetler’ Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın sohbetleriyle Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet