Dünyayı Geziyorum - Ayvalık-3 ve Kazdağı | 6 Eylül 2020

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Anadolu’nun önemli bölgelerini karavanla geziyor. Dünyayı Geziyorum bu bölüm tatilcilerin gözde adreslerinden Ayvalık’taki serüvenine devam etti. 

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum İstanbul ve çevre illerde yer alan önemli noktalardan izleyici karşısına çıktı. Dünyayı Geziyorum ekibi bu bölüm yemyeşil doğasıyla benzersiz denizleriyle Ayvalık’taki keşfini sürdürdü. Dünyayı Geziyorum ekibi bu bölüm ilk olarak Ayvalık’ın meşhur Sarımsaklı plajına gitti. Ege’nin en temiz sularına sahip olan plajdan benzersiz görüntüler derleyen Özlem Tunca, suyun berraklığına hayran kaldı. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra Küçükköy’ü ziyaret etti. Boşnakların yaşam sürdüğü bu şirin bölgede Boşnak börekçisine giden Dünyayı Geziyorum ekibi, meşhur böreği yerken Boşnakların bölgeye geliş hikayesini dinledi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı Edremit oldu. Kazdağları’nın eteklerindeki Güre köyünü gezen Özlem Tunca köy hayatının tadını çıkardı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Kazdağı ormanlarını keşfe çıktı. Hasan Boğuldu şelalesini görmeye giden Özlem Tunca, şelalenin öyküsünü izleyicileri için anlattı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 15:20’de Kanal 7’de…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet