Gündüz Gece - İstanbul/Tuzla | 15 Ağustos 2020

Türkiye gezilecek yerler, gezmek, seyahat etmek isteyenler Türkücü Kürşat Gündüz Gece İstanbul Tuzla bölümünde tarihi mekanları ve yöresel yemekleri ekranlarınıza taşıdı.

***

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece pandemi sonrasında İstanbul’un birbirinden güzel semtlerini keşfe çıkıyor. Gündüz Gece, bu hafta İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini birlikte barındıran Tuzla’ya gidecek. 

İstanbul’un keşfedilmeyi bekleyen köşeleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Gündüz Gece bu hafta Tuzla’nın görülmesi gereken güzelliklerini ekrana taşıyacak. Tuzla’nın tarihi camileri ve çeşmeleri hakkında bilgi veren Gündüz Gece ekibi molayı ‘hıngalcıda’ verecek. Hıngal yapımına eşlik eden Kürşat, bu eşsiz lezzetin tarifini Gündüz Gece izleyenleri için aktaracak. 

Gündüz Gece ekibi son olarak Türkiye’nin ilk ve tek büyük kedi parkı Aslan Park’a gidip, küçük kaplanlarla vakit geçirecek. 

***

Sevilen türkücü Kürşat’ın eğlenceli sunumuyla Anadolu’nun saklı kalmış güzelliklerini ekrana getiren Gündüz Gece turuna hız kesmeden gezmeye devam ediyor. Memleket hasreti çekenlerin özlemini dindirmek isteyen Gündüz Gece, Anadolu topraklarının güzelliklerini karış karış dolaşarak Kanal 7’de ekrana taşıyor.

Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen köşeleri, Doğu’dan Batı’ya yurdun her yerinde yaşam süren Anadolu insanın kültür mirası, tarladaki çiftçinin hasadı, şanı dünyaya yayılan Türk mutfağının yöresel lezzetleri Kürşat’ın neşe dolu sunumuyla Gündüz Gece’de izleyiciyle buluşuyor. Ekran başındakilere oturdukları yerden Anadolu’yu gezme imkanı sunan Gündüz Gece özlenen köy hayatını tüm yönleriyle gözler önüne serecek. Gündüz Gece bu hafta Muş’tan renkli görüntüleri ekrana getiriyor.

Kürşat, kah Ege’de zeytin hasadına gidecek kah Karadeniz’de horon vuracak, İç Anadolu’da buğday hasadına giderken Akdeniz’de portakal toplayacak. Her yeri cennet olan Türkiye’nin yedi bölgesinden renkli görüntüler Gündüz Gece ile evleri şenlendiriyor.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 22:40’ta Kanal 7’de…

***

#GündüzGece #Tuzla


YORUMLAR 1
  • Mustafa Çetiner 24.08.2020 03:14
    Kürşat bey balık çekimi palmiye balık sosyal tesislerini de yayınlarsanız sevinirim sayğılarımala
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet