Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 31 Temmuz 2020

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekrana geliyor. Muhabbet Kapısı’nda Kurban Bayramı’nın ilk gününde, misafirlik adabı ve salgın hastalık döneminde ziyaretlerin nasıl olması gerektiği konusunda bilgi verildi.

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile izleyiciye aktarılıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla izleyici karşısına çıkan Muhabbet Kapısı’nda bayramın ilk gününde misafirlik adabı üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş, ‘Misafirliğe gitmeden önce ne yapılmalı? Kapıdan girince nelere dikkat edilmeli? Ev sahibine karşı nasıl davranılmalı? Bayram ziyaretleri neden önemlidir? Yeni normalde ziyaretler nasıl olmalıdır?’ sorularına cevap verdi.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda yer alıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 22:45’te Kanal 7’de… 


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet