Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 26 Haziran 2020

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekrana geliyor. Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm en önemli görgü kurallarından sofra adabı üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. 

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile izleyiciye aktarılıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla ekrana gelen Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm sofra adabının önemi hakkında merak edilenlere yer verildi. Mustafa Karataş, sofraya oturmadan önce yapılması gerekenleri, sağ elle yemenin önemini, ailece sofraya oturmanın gerekliliğini ve sofra adabına dair birçok önemli unsuru canlı yayında uygulamalı olarak anlattı.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda yer alıyor.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet