Mutfağım ŞahaneÖzlem & Yasin ile - 24 Haziran 2020

Kanal 7 ekranlarının sevilen ikilisi Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile evlere konuk oluyor. Her gün farklı lezzetlerin ekrana taşındığı Mutfağım Şahane’nin bu bölümdeki konukları kişiye özel koku tasarımı uzmanı Seda Sakacı, Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf ve yoga eğitmeni Merve Tanrıverdi oldu.

Yıllardır yaptıkları programlarla izleyicinin beğenisini kazanan Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç, Mutfağım Şahane ile izleyici karşısına çıkıyor. Sağlıklı yemek tarifleri, mutfaktaki işleri kolaylaştıracak pratik bilgiler, farklı şehirlerden lezzetli yemeklerin izleyicinin beğenisine sunulduğu Mutfağım Şahane bu bölüm Seda Sakacı, Merve Tanrıverdi ve Akif Manaf'ı ağırladı. Seda Sakacı kişiye özel koku tasarımının inceliklerini ve kokuların nasıl hazırlandığını canlı yayında anlattı. Programda ayrıca yoga eğitmeni Merve Tanrıverdi ile yoganın vücuda faydalarına yer verildi.

Türk mutfağının seçkin yemekleri, Anadolu insanının keyifli sohbetler, sağlık dolu bilgiler ve hayat kolaylaştıran püf noktalarıyla Mutfağım Şahane Pazartesi’den Perşembe’ye 12.45’te canlı yayınla Kanal 7’de…

YORUMLAR 2
  • Sevgi Zengin 19.07.2020 02:51
    Federasyon başkanı Akif Manaf ve Merve hocayı dinlemek çok güzeldi. Teşekkürler, tekrar görmek isteriz
  • Nihan Soytürk 09.07.2020 03:25
    Akif bey ve Merve hanım çok pozitif. Yararlı bilgiler verdiler. Tekrar konuk etseniz ne güzel olur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet