Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 12 Haziran 2020

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekrana geliyor. İslamiyet’i doğru yaşamak için dikkat edilmesi gereken konuların ele alındığı Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm muhabbetin önemine değinildi. 

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile izleyiciye aktarılıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla izleyici karşısına çıkacak olan Muhabbet Kapısı’nda bu bölüm İslam’da muhabbet yani sevginin önemi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Mustafa Karataş, Hz. Muhammed’in muhabbete verdiği önemi ve insanlar arasında sevginin değerini canlı yayında ele aldı. Programda ayrıca sahabelerden Hz. Culeybib’in hikayesine de yer verildi. Evlenmek isteyen fakat yoksul olduğu için kimsenin kızını vermediği Hz. Culeybib’in Hz. Muhammed’e derdini açması ve sonrasında yaşananlar Muhabbet Kapısı’nda anlatıldı.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda yer alıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Cuma 22:45’te Kanal 7’de… 

YORUMLAR 1
  • AYŞE SARITAŞ 25.08.2020 17:04
    Mükemmel bir program; Sayın MUSTAFA KARATAŞ ve EMEĞİ GEÇEN TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR EDERİZ, SANKİ OKULDA DİNİ EĞİTİM ALIYORMUŞCASINA BİLMEDİĞİMİZİ ÖĞRENİYORUZ. İŞALLAH BİR ÖMÜR BOYU: MUSTAFA KARATAŞ HOCAMIZLA, DİNİ BİLGİLERİNDEN: BU KANAL VASITASIYLA, BİLGİMİZE BİLGİ KATARIZ, saygılarımızla:
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet