Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti - 17 Mayıs 2020

Ramazan ayının coşkusu, sahur sofralarının heyecanı bu yıl da Kanal 7 ekranlarında yaşanıyor. Kanal 7’nin sevilen ismi Muhsin Bay’ın sunumu, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetleriyle Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca dini konularda bilinmesi gerekenleri ve bu mübarek ayın faziletlerini canlı yayında izleyiciye aktaracak.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm heyecanı Kanal 7 stüdyolarından evlere taşıyor. Sahur sofralarının vazgeçilmez programı Sahur Vakti, Muhsin Bay’ın sunumu, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Ramazan ayı boyunca sahur sofralarına tat katmaya hazırlanıyor. Ramazan ayının faziletleri, çok özel dualar, Hz. Muhammed’in yaşamından örnekler ve İslam tarihinin tozlu sayfalarında yer alan önemli olaylar Mustafa Karataş’ın anlatımlarıyla Sahur Vakti’nde hayat bulacak. 

Ramazan ayının huzuru, İslam tarihinin önemli olayları, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, bu mübarek aya özel dualar Ramazan boyunca ‘Mustafa Karataş ile Sahur Vakti’nde yer alacak.

Muhsin Bay’ın sunumu Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın anlatımlarıyla Sahur Vakti Ramazan boyunca her gece 01:30’da Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet